• Nervierslaan 107 Wemmel
  • +(32) 491 257 549
Schoonheid, expertise, innovatie

De algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door onze website antiagebyzoha, eigendom van digitaal werk.

1.Overeenkomst

Als een klant op onze site boekt, hetzij telefonisch of door online een afspraak te maken, is dit automatisch in overeenstemming met onze algemene gebruiksvoorwaarden.

2.Reservering

Online gemaakte reserveringen kunnen op elk moment worden geannuleerd door het antiagebyzoha-instituut, onder voorbehoud van kennisgeving aan de klant per e-mail (wat zelden gebeurt).

3. betaling

Betaling geschiedt direct ter plaatse, contant of per pin.

4.Algemeen

Deze Algemene Voorwaarden vervangen alle eerdere verklaringen, afspraken of overeenkomsten. De aankoop van een product impliceert aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

5. geldigheid

In het geval dat een of meer van deze algemene gebruiksvoorwaarden als ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar worden beschouwd, zijn de andere voorwaarden geldig. Een dergelijke ongeldige, onwettige of niet-afdwingbare bepaling zal worden vervangen door een wederzijds aanvaardbare geldige, wettelijke en afdwingbare bepaling, die het dichtst in de buurt komt van de bedoeling van de partijen die aan de ongeldige bepaling ten grondslag liggen.

@ 2023 ZA-instituut. Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid
nl_BEDutch