• Nervierslaan 107 Wemmel
 • +(32) 491 257 549
Schoonheid, expertise, innovatie

Microneedling Dermapen

Microneedling Dermapen is een revolutionaire huidverzorgingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere zeer fijne naalden om duizenden microgaatjes in het huidoppervlak te maken. Deze methode stimuleert de productie van collageen en elastine, wat tekenen van veroudering, acnelittekens, striae en meer helpt verminderen.

Gratis consultatie en huidanalyse

Voordat we met de behandeling beginnen, bieden we een gratis adviesgesprek aan waarin we uw huidtype analyseren en uw specifieke behoeften bespreken. Deze cruciale stap stelt ons in staat de behandeling te personaliseren voor een optimaal resultaat.

Een veilige en effectieve behandeling

Veiligheid en efficiëntie zijn onze prioriteiten. Microneedling Dermapen is een veilige behandeling die zichtbare en langdurige resultaten oplevert.

De wetenschap achter de Microneedling Dermapen

Hoe het werkt ?

 1. Collageen boost : De microperforaties gecreëerd door de Dermapen activeren fibroblasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen.

 2. Cellulaire regeneratie : Het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt versneld, wat resulteert in een snellere celregeneratie.

 3. Verbeterde absorptie : De door de naalden gecreëerde kanalen zorgen voor een betere opname van huidverzorgingsproducten, waardoor hun effectiviteit wordt gemaximaliseerd.

Voordelen

 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes : Nieuw gevormd collageen vult rimpels op, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

 • Behandeling van littekens : Verhoogde productie van collageen en elastine verbetert het uiterlijk van acnelittekens en andere soorten littekens.

 • Huidtextuur : De behandeling verbetert de textuur van de huid, waardoor deze zachter en gladder wordt.

 • Veilig en effectief : De Microneedling Dermapen is een niet-invasieve methode, die risico's en uitvaltijd vermindert.

Voor wie ?

De Microneedling Dermapen is ideaal voor mensen die de textuur van hun huid willen verbeteren, tekenen van veroudering willen verminderen en verschillende huidproblemen zoals littekens en ouderdomsvlekken willen behandelen.

microneedling dermapen prijs

De kosten van een Dermapen microneedling sessie bedragen 130 euro. Dit tarief is bedoeld om behandelingen van hoge kwaliteit te bieden en toch betaalbaar te blijven.

Wat zit erbij
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • Toepassing van hoogwaardige producten
 • Monitoring na de behandeling
 • Onderhoudstips
Prijs per sessie

€130

Veelgestelde vragen

@ 2023 ZA-instituut. Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid
nl_BEDutch