• Nervierslaan 107 Wemmel
  • +(32) 466 249 835
Schoonheid, expertise, innovatie

Al onze behandelingen

Bij ZA Institut bieden we een breed scala aan esthetische behandelingen aan om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek hieronder onze vlaggenschipdiensten
microneedling brussel

Microneedling Dermapen

De Microneedling Dermapen is een innovatieve techniek om de productie van collageen te stimuleren en de textuur van de huid te verbeteren. Ideaal voor het behandelen van littekens, rimpels en huidonvolkomenheden.
Meer weten
definitieve ontharing wemmel

Definitieve Ontharing

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei met onze behandeling voor definitieve ontharing. Met behulp van geavanceerde lasertechnologie bieden wij u een duurzame oplossing voor een gladde huid.
Meer weten

Dermabrasie

Microdermabrasie is een exfoliërende behandeling die dode huidcellen verwijdert, waardoor een frissere en stralendere teint wordt onthuld
Meer weten
Wemmel lichttherapie

lichttherapie

De lichttherapie maakt gebruik van LED-lampen om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder acne en tekenen van veroudering. Een niet-invasieve methode voor een stralende huid.
Meer weten
hifu goed

HIFU

HIFU is een niet-chirurgische facelift waarbij gebruik wordt gemaakt van echografie om de huid te verjongen en strakker te maken. Ideaal voor wie op zoek is naar onmiddellijke resultaten zonder downtime.
Meer weten
Wemmel gezichtsbehandeling

Gezichtsverzorging

Nos soins du visage sont personnalisés selon votre type de peau et vos besoins spécifiques. Profitez d'un moment de détente tout en améliorant la santé de votre peau.
Meer weten

Microneedling BB Glow

BB Glow microneedling biedt een egale en stralende teint dankzij het aanbrengen van een getint serum tijdens de behandeling. Voor een huid die van binnenuit straalt.
Meer weten
pellen

Pellen

Onze chemische peelings zijn ontworpen om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder ouderdomsvlekken en acnelittekens. Onthul een jongere, gezondere huid.
Meer weten

Wimperlifting

Verbeter uw ogen met onze wimperverbeteringsbehandeling. Deze service geeft een prachtige krul aan uw wimpers, voor een natuurlijk “open ogen” effect.
Meer weten

Lipocavitatie

Lipocavitatie is een niet-invasieve methode voor het verwijderen van plaatselijke vetophopingen. Met behulp van laagfrequente echografie worden bij deze behandeling de vetcellen afgebroken, waardoor het lichaam ze gemakkelijker op natuurlijke wijze kan verwijderen. Het is een uitstekend alternatief voor liposuctie voor diegenen die hun figuur willen vormgeven zonder operatie.
Meer weten
@ 2023 ZA-instituut. Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid
nl_BEDutch